Певицата Жана Бергендорф заминава да работи в Тенерифе, най-големият от Канарските острови,

...
Певицата Жана Бергендорф заминава да работи в Тенерифе, най-големият от Канарските острови,
Коментари Харесай

Наша известна певица напуска България

Певицата Жана Бергендорф заминава да работи в Тенерифе, най-големият от Канарските острови, ситуирани в Атлантическия океан, покрай крайбрежията на Африка, научи " Галерия “ от близки до звездата. 

Изпълнителката е сключила контракт с една от най-големите музикални организации там, с цел да пее безконечните шлагери на Селин Дион, Уитни Хюстън, Арета Франклин в продължение за месец в най-луксозните петзвездни хотели на острова. Ако работата й хареса, Жана може да остане и до края на туристическия сезон.

В испанската територия към този момент е лято поради близостта на острова до Африка и изпълнителката стяга багажа единствено с ефирни рокли и бански. Тази работа не й е непозната, тъй като преди години тя пееше цяло лято в Слънчев бряг. Когато пристигна пандемията обаче, уговорките й секнаха. На Канарските острови с нея няма да е 11-годишният й наследник Леон, който в този момент приключва пети клас и по тази причина не може да пътува с майка си. Когато пристигна ваканцията, ще отиде да я види. Дотогава той ще е поверен на грижите на татко си Стефан, с който Жана е разграничена от години.

Двамата дружно си поделят развъждането на детето и дават всичко най-хубаво от себе си, с цел да може Леон да учи в частно учебно заведение. А той обича да прави музика на компютъра. Като всяко дете се бие с възглавници и върви с боксови ръкавици у дома. Всяка седмица кара картинг с родителите си, тъй като желае да стане водач, а Жана ще е доста горда, в случай че един ден Леон е измежду най-хубавите по международните писти.

Синът й е и най-големият й тласък в битката с опиатите, която Бергендорф води от години. " Виждам се с експерти, тъй че каквато би трябвало, върша. Господ е с мен и аз ще съумея във всяко едно свое начинание, ще се преборя с всяка своя борба. В България се церя, тук има доста положителни експерти и психиатри. Длъжна съм да направя по този начин, че всичко да е овладяно на 100 %.

А с цел да си сигурен, че едно нещо не съществува към този момент в живота ти, ти би трябвало да вземеш ограничения. Борбата с опиатите продължава цялостен живот, тя е всеки ден и всеки час. Особено за нас, артистите. Ейми Уайнхаус, Уитни Хюстън също са имали проблем с продуценти, с прочувствени борби, стандарти и аз няма да позволи да свърша като тях. Искам да пребивавам и да пея. Не заслужавам да бъда на това място и ще се боря “, сподели Жана.

Тогава певицата изплака, че продуцентите й не й подсигуряват участия, а тя не се усеща пълноценна, в случай че не е на сцената. " Много постоянно и в международен мащаб артистите подписват контракт с компании, с които не могат да се сработят. Пример за това е Денис Теофиков, който умря. Той е бил смачкан от музикалната си компания. За страдание аз не желая да попадам в същата въртележка, не го заслужавам, тъй като към този момент съм известен актьор и съм на 36 години. Мисля, че повече неточности не трябва да върша, не ми е разрешено.

Единственото нещо, което съм желала от компанията ми, е да ме пускат да пея и да бъда на сцената, тъй като аз пребивавам посредством музиката си. А от две години към този момент не го върша, не ми обезпечават участия и си заставам у дома. Дори към този момент се чудя дали да не изляза на улицата и да не стартира да пея. Не ме интересуват парите, просто желая да бъда това, което съм, и никой няма право да ме стопира. Всеки човек на този свят има права. Моето е да работя, да изкарвам пари за детето ми, тъй като аз съм и майка. Както и да бъда актьор и пълностоен човек Никой няма право да ми го не разрешава, тъй като това ме натъжава и депресира “, изплака Жана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР